Huidige goede doel

Puck is een vrolijke meid van 10 jaar oud, woont in Veghel samen met haar zussen en broertje en gaat naar de Uilenbrink. Ze heeft het Syndroom van Down. We willen haar graag dolfijn ondersteunende therapie geven om haar stappen in haar ontwikkeling te laten maken zodat zij zich beter kan handhaven in de maatschappij, nu en in haar toekomst. Haar spraakontwikkeling, haar prikkelverwerking en haar fijne en grove motorische vaardigheden zijn met name doelen waar we op focussen.

Het tien dagen durende intensieve programma van deze therapie is in handen van een hoog gekwalificeerde en toegewijde therapeuten. Het complementeert en ondersteunt de traditionele therapie, die de kinderen thuis krijgen. Er is een hoge mate van succes, De kinderen vertonen opvallende vooruitgang in:

  • Fijne en grove motorische vaardigheden
  • Spraak- en taalbeheersing
  • Cognitieve ontwikkeling
  • Sociale en functionele vaardigheden

Dit kan concreet leiden tot fysieke ontwikkeling, betere communicatie, meer zelfvertrouwen en meer ontspanning. Een enorm verschil in het leven van Puck en haar gezin. Helaas is de eigen bijdrage voor deze therapie enorm hoog. Helpt u mee om Puck deze dolfijn ondersteunende therapie te laten volgen?

Scroll naar top