Huidig doel

NIEUW GOED DOEL VOOR BOOKIES

Dit is Lars! 

Lars is een vrolijk en enthousiast jongetje van 7 jaar. Lars heeft een afwijking op het scn8a gen. Als gevolg van deze ziekte heeft hij moeilijk instelbare epilepsie en een enorme ontwikkelingsachterstand.

Lars heeft 24 uur zorg en toezicht nodig die zijn ouders hem geven.
We proberen hem zoveel mogelijk in het normale leven te betrekken waar hij op zijn manier dan ook weer van kan genieten.

Lars is rolstoelafhankelijk, hij heeft een kantelbare rolstoel die niet inklapbaar is. Doordat Lars telkens groter en zwaarder wordt is hij haast niet meer te tillen, en door zijn wisselende spierspanning is het het beste als Lars in zijn rolstoel vervoerd kan worden naar school, ziekenhuis en uitstapjes met het gezin.  Helaas is dit niet mogelijk in een gewone auto en zijn wij dus genoodzaakt een rolstoelbus aan te schaffen.

Bookies wil de ouders van Lars graag helpen met een financiële bijdrage voor de aanschaf van deze rolstoelbus. Daarom zal de gehele verkoopopbrengst van Bookies tot en met december 2020 ten goede komen aan dit bijzondere goede doel.

Voor meer informatie zie www.larsopweg.nl

Kom naar onze winkel en door de aankoop van een boek helpt u mee aan een rolstoelbus voor Lars. Alle kleine beetjes helpen.......

Wies Dragt en de vrijwilligers van Bookies

 

Scroll naar top